Re: Jamaicans and Chocolate
Every new grandchild my grandfadda held, he would give dem a spoonful of coffee mek wid condense milk. Dat was di tradition in my madda's family on dat likkle Manchester farm. Maybe das why wi turn out like dis?
When wi used to spend summer holidays in di country, mid-morning snack from Granma was fresh drawn coffee wid condense milk eena enamel mug, piece of hard dough bread, and butter an pear.
Every new grandchild my grandfadda held, he would give dem a spoonful of coffee mek wid condense milk. Dat was di tradition in my madda's family on dat likkle Manchester farm. Maybe das why wi turn out like dis?

When wi used to spend summer holidays in di country, mid-morning snack from Granma was fresh drawn coffee wid condense milk eena enamel mug, piece of hard dough bread, and butter an pear.
but mi remember the red coffee beans and the "rat cut" coffee. caz dem did haffi carry di good coffee fi sell a mawket and we'd use the ones that the rats would eat (or maybe they'd just fall off the tree to the damp ground beneath).

or other specialty shops
nat even milo du dat. mi nawt tawking bout di poster, but di dried up sitt'n a pose fi chawclit.