Re: da addar mzungu meat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-style: italic">Rasta Ozzie from up de hill
Decide fi check pon him grocery bill
And when him add up de tings him need
De dunny done way him save fi buy little weed
Him hand pon him jaw, Lord
Red im eye and just meditate
The time is so hard Lord
I man a tink bout emigrate
I mek up me mind Lord
I might as well go gainst I man faith
So I forward a market
I sight the butcher boy by the gate
(You want goat?) No I might-a kill I queen
(Try beef na) I no check fi no grass weh green
(What about fowl) Whatcha now is time fi a change
(Me have fish) Got children out a dat range
(How 'bout de steak?) Whatcha now, you no sight di rate?
(Try di tripe na?) Bun me belly when I pull mi pipe
(Well how about pork) Hush your mouth mind mi brethren hear
Sell I a pound a dat ting there </span> </div></div>
lovindeer is amazing
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-style: italic">Rasta Ozzie from up de hill
Decide fi check pon him grocery bill
And when him add up de tings him need
De dunny done way him save fi buy little weed
Him hand pon him jaw, Lord
Red im eye and just meditate
The time is so hard Lord
I man a tink bout emigrate
I mek up me mind Lord
I might as well go gainst I man faith
So I forward a market
I sight the butcher boy by the gate
(You want goat?) No I might-a kill I queen
(Try beef na) I no check fi no grass weh green
(What about fowl) Whatcha now is time fi a change
(Me have fish) Got children out a dat range
(How 'bout de steak?) Whatcha now, you no sight di rate?
(Try di tripe na?) Bun me belly when I pull mi pipe
(Well how about pork) Hush your mouth mind mi brethren hear
Sell I a pound a dat ting there </span> </div></div>
lovindeer is amazing
is pluto did it ..dat an ram goat liver