ackee rice
smaddy else wid more cooking skills may have a better way but dis is the lazy young gyal way.
mi put rice pan fire like normal
den wen di water almost (but no fully ) dry out mi open mi can of ackee drain it...den put in the ackee.
add pepper and other seasoning to taste....or if u wanted saltfish and tomato and onion an dem ting deh u can add it at dis same time.
if it was a case of mi a use fresh/ uncooked ackee den mi woulda put in the rice and di ackee said time...i tink...a years now mi no use real fresh ackee.
smaddy else wid more cooking skills may have a better way but dis is the lazy young gyal way.
mi put rice pan fire like normal
den wen di water almost (but no fully ) dry out mi open mi can of ackee drain it...den put in the ackee.
add pepper and other seasoning to taste....or if u wanted saltfish and tomato and onion an dem ting deh u can add it at dis same time.
if it was a case of mi a use fresh/ uncooked ackee den mi woulda put in the rice and di ackee said time...i tink...a years now mi no use real fresh ackee.