So who a cook today and what?........
Saturday Nyamings
Re: Saturday Nyamings
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">NAt cooking scrip! </div></div>
mi neida
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Corn pork wid yam, dumplin and banana.
Wen mi use to eat poak, dat was wan of my favorite dish...especially wid salt fish and tomatis, skellion & onion...wid scotch bonnet pepper.......***sigh @ di memories***
Peps yuh know taw yam and st. vincent? Or Sof Yam....bway wen my granny cook dat wid couple flowa dumplin....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: applepie</div><div class="ubbcode-body">So who a cook today and what?........ </div></div>
Steamed Butter Fish
Curried Chicken
White Rice
Juice
Banana Chips
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: e_p</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">Corn pork wid yam, dumplin and banana.
Wen mi use to eat poak, dat was wan of my favorite dish...especially wid salt fish and tomatis, skellion & onion...wid scotch bonnet pepper.......***sigh @ di memories***
Peps yuh know taw yam and st. vincent? Or Sof Yam....bway wen my granny cook dat wid couple flowa dumplin....
My Grandmother use to cook this too, the chewy part of the cawn poak good, with the flower dumplin and soft yam. Mi grandfather use to grow yam so I know about the taw yam, st vincent, yellow yam a which wan a di soft one you can just crush up with butter..dat did good.