Ok. So littlegen asked me the other day what coconut look like
Mi nuh have nuh use fi cokenat inna mi house cause mi juss use the frozen one or the tin one, mi nah gratah nothing fi guh mash up mi hand dem or do nuh whole heapa work
We have a couple of the Korean markets nearby in my hood but they stock mostly american things
I am planning a day trip to the market (west indian market)next weekend so she can wander around and look at jackfruit and guinep. Mi will post pictures.
<span style="font-style: italic">Look wah mi come to dough fada a plan day trip to market. When mi was little coming home from school at 11-12ish, we used to pass the market and guh in guh look at all the stalls dem and the higgler tings and buy staggah back and draps and mango </span>
Mi nuh have nuh use fi cokenat inna mi house cause mi juss use the frozen one or the tin one, mi nah gratah nothing fi guh mash up mi hand dem or do nuh whole heapa work
We have a couple of the Korean markets nearby in my hood but they stock mostly american things
I am planning a day trip to the market (west indian market)next weekend so she can wander around and look at jackfruit and guinep. Mi will post pictures.
<span style="font-style: italic">Look wah mi come to dough fada a plan day trip to market. When mi was little coming home from school at 11-12ish, we used to pass the market and guh in guh look at all the stalls dem and the higgler tings and buy staggah back and draps and mango </span>

Gen for not taking/sending little Gen to JA for school holidays (or is she too young still? I don't know how old she is).