Re: Sundeh Nyammins
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">wah yuh mean yuh nuh know if dem can mek salad
a bonefide chef can mek anyting work
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">stew peas (oxtail and pig's tail)
white rice
mi no know if mango and spinach can mek salad but mi gwine try a ting. </div></div> </div></div>
well mi eating mang, water melon and spinach salad. no dressing. i couldn't think of one plus mi no really tink it need one. it taste really really good. this time the mango wasnt chilled and i left the skin on. next time i will peel it and mke sure mango cold.
....lawd di pat a tek long fi cook today eisi.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">wah yuh mean yuh nuh know if dem can mek salad

a bonefide chef can mek anyting work

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">stew peas (oxtail and pig's tail)
white rice
mi no know if mango and spinach can mek salad but mi gwine try a ting. </div></div> </div></div>
well mi eating mang, water melon and spinach salad. no dressing. i couldn't think of one plus mi no really tink it need one. it taste really really good. this time the mango wasnt chilled and i left the skin on. next time i will peel it and mke sure mango cold.