..well, it serious to me anyways..LOL
I love porrige. In fact I am having some this mawning. Cawnmeal is the favorite, mix in wid oatmeal yum yum..
I always make a lot more than we eat, but mi noh mind.. I will reheat and finish later or the next mawning.
The reheating is a problem: I simply HATE lumpy porridge, and when you let it sit down for even a couple of hours, it 'sleep up' pon yu.
<span style="font-weight: bold">So, di serius question: What is the most effective way to reheat porridge without di porridge having ANY lumps AT ALL? :</span>bawlout:
MI try:
-pour cold milk and stir, then heat. It work sometime, not all di time. MI still find likkle lumps (yes, mi tan soh. One likkle lump an mi cannot have di porridge)
-heat it a little bit then pour cold water/milk an stir-dat noh work..
Any odda ideas? Wha mi fi doh?
I promise to send you di check in di mail
I love porrige. In fact I am having some this mawning. Cawnmeal is the favorite, mix in wid oatmeal yum yum..
I always make a lot more than we eat, but mi noh mind.. I will reheat and finish later or the next mawning.
The reheating is a problem: I simply HATE lumpy porridge, and when you let it sit down for even a couple of hours, it 'sleep up' pon yu.
<span style="font-weight: bold">So, di serius question: What is the most effective way to reheat porridge without di porridge having ANY lumps AT ALL? :</span>bawlout:

MI try:
-pour cold milk and stir, then heat. It work sometime, not all di time. MI still find likkle lumps (yes, mi tan soh. One likkle lump an mi cannot have di porridge)
-heat it a little bit then pour cold water/milk an stir-dat noh work..
Any odda ideas? Wha mi fi doh?
I promise to send you di check in di mail
check in da mail