Good Morning Ja.commers.
How is this morning? Fe all those still experiencing old man winter, me hope him finally decide fi tek him exit and go bout him business.
What's for dinner today?
At Pepper's house:
Oxtail (I hope Stormey is still on oxtail hiatus)
Curry chicken
Rosemary roasted chicken breast
Gungo rice and peas
Potato Salad
Steam carrots and cabbage (trying the purple cabbage today)
Fruit Punch
How is this morning? Fe all those still experiencing old man winter, me hope him finally decide fi tek him exit and go bout him business.
What's for dinner today?
At Pepper's house:
Oxtail (I hope Stormey is still on oxtail hiatus)
Curry chicken
Rosemary roasted chicken breast
Gungo rice and peas
Potato Salad
Steam carrots and cabbage (trying the purple cabbage today)
Fruit Punch
mi handbag call u agen last week
yu kitchen smelling good deh doah 
an mi nuh waan tie up miself in di kitchen plus whole heap a leftovers in the fridge but mi nuh feel fi none a dem...
mi will jus mek dis guy yah get some thai takeout an maybe smuggle a bokkle a wine cross di stateline since we out of sweet an mi nuh feel fi di dry dat we have...

lawd mi mouth a wata
yes am on a oxtail hiatus
had it everyday for almost three weeks while on vacay....like skelly say i clive of it....my new lick is ginger/nutmeg/cinnamon pork chops
suppose to try Jazzie cornflakes crusted chicken one of these days.