<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">
saltfish mi buy here dem fat and fluffy and the flesh "white and pretty".
salted cod is a canadian product, so the ones u see here that look fresh and nice is because dem closer to the source.
the one dem a jamaica leff canada and prolly go a few other places before dem land a jamaica, thats why dem so ole and tuff.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Ms Exced</div><div class="ubbcode-body">Yep mi buy 4 packs a time </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">not a clue wah oonuh a chat bout. <span style="color: #FF0000">must be a ny ting den </span>
wat mi want fi ask is wah mek the saltfish dem weh mi see a yard look so ole and rusty like dem been around since saltfish a shingle house <span style="color: #CC0000">probably because the preservative dem use in the states, me hear say, its banned in ja, no mek looks fool u, de ole and rusty saltfish might be better fe u, </span>
saltfish mi buy here dem fat and fluffy and the flesh "white and pretty". yard fish dem dry up and look browny browny <span style="color: #3333FF"> dem a real saltfish, dem a fish dem cawn </span>
back in di days wen mi madda used to send barrel we used to complain say farrin saltfish "renk" guess it was due to the moisture <span style="color: #3333FF">really....me never know ppl use to send sf a yaad, no put it past my ppl dem,dwl </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MGee</div><div class="ubbcode-body"> salted cod is a canadian product, </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.