Re: MASALA?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">wow Jazz!! I am so happy for you!
I hope you don't get too homesick ova deh so as mi know India is..erm...not like di comforts of home... 
enjoy some tandoori chicken for me,and aloo gobi ...and curry lamb..yum yum yum
Thanks Skells
- mi ship ova all de comforts of home pon de sea shipment 
Mi haffe go mek note of all the dishes you say are good and try dem - come wid dat lis agen please!
chicken tandoori
lamb curry
butter chicken is soooo good!
so is chicken tikka masala
palak paneer (spinach wid cheese)
and there is this basmati rice dish wid spinach.. also good....
will post more if mi can think of anything else mi like..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">wow Jazz!! I am so happy for you!
I hope you don't get too homesick ova deh so as mi know India is..erm...not like di comforts of home... 
enjoy some tandoori chicken for me,and aloo gobi ...and curry lamb..yum yum yum
</div></div>Thanks Skells
- mi ship ova all de comforts of home pon de sea shipment 
Mi haffe go mek note of all the dishes you say are good and try dem - come wid dat lis agen please!
</div></div>chicken tandoori
lamb curry
butter chicken is soooo good!
so is chicken tikka masala
palak paneer (spinach wid cheese)
and there is this basmati rice dish wid spinach.. also good....
will post more if mi can think of anything else mi like..
and lawd jeezas a wonda if dem did memba fi pack di wite rum fi Jahlive, a how lang it tek box fi reach india. 
no dehso dem did have the terrorist attack?