that you havent hat in a while....
u know how certain foods back in the day got classified (sometimes jokingly sometimes not) as poor ppl food. what a mek ur mouth run water lately....
for me its mackerel curry run dung. and if it was ben jawhsin week den it was soso run dung wid not fish. lol. wen i was little use to visit my grand uncle an aunt and dem did still a cook pan wood/cole. wen u see she put dirt pan di pot and put it pan di fiyah and start cook omg it smell so good.
wid some roas breadfruit and likkle sugar water wid sour orange. heavenly.
u know how certain foods back in the day got classified (sometimes jokingly sometimes not) as poor ppl food. what a mek ur mouth run water lately....
for me its mackerel curry run dung. and if it was ben jawhsin week den it was soso run dung wid not fish. lol. wen i was little use to visit my grand uncle an aunt and dem did still a cook pan wood/cole. wen u see she put dirt pan di pot and put it pan di fiyah and start cook omg it smell so good.
wid some roas breadfruit and likkle sugar water wid sour orange. heavenly.
I recall being sent to the Chiney shop fi a buy a 'stick a butter'... but I remember thinking that it said margarine... anybady remember the brand name?
i tink is gold bond is the brand but mi no sure....