fish yet? as in the various kinds...best tasting...boniest, etc?
Fish..have we talked
Re: Fish..have we talked
Mi like Snapper
Grouper good to
Kingfish- when mi madda cook it up
Love.hate thing w/codfish
An mi just start like Tilapia [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/hungry.gif[/img]
Tried swordfish couple time an nay like it
Hate tuna, doan like salmon
gurl lets talk Tilapis me juss..me juss mek it at home last nite fe de fuss time..what a piecea niceness. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img].me hav wan likkle piece left ova cyan wait fe eat it fe lunch [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/hungry.gif[/img]
me love cod..fresh or salted
yu a long time now me nu eat nu Kingfish? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] tonx fe reminding me
me love Monk fish..but have never cooked it..dats me next wan fe tackle [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
i hate to say..but me haffi drap de jamaican standard "porgy" fram me liss..me cyaan tek de dang bones anymore
we done knoe salmon a me no 1 [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img]
bring it awn [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
was it Vannie dat was bigging up salmon head one time? lawd now dat me buy de whole fish..i'm addicted
still haven't found de salmon belly dat SS chat bout [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">bring it awn [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
was it Vannie dat was bigging up salmon head one time? lawd now dat me buy de whole fish..i'm addicted
still haven't found de salmon belly dat SS chat bout [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img] </div></div>
Will post it as a new post for you [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">why it cyaan poas in here so??
nuh fish wi a chat bout an is shi start it?? </div></div>yu lucky mi nain juss pm it to har an done [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
turbot is definitely the fattest to me. mi love di skin. cooks easily and has a delicate, slightly sweet flavour. this is one fish you don't want to mess up with a lot spices.
i just steam it wid likkle scallion, prepared garlic and all natural.