Is it possible for a vaginal orgasm to be as powerful as a clitoral orgasm? If so how?
Female Orgasms
Re: Female Orgasms
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">i dont care[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>
of course you don't ...you drive an automatic..I drive a standard [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hotter_Puss</div><div class="ubbcode-body">Is it possible for a vaginal orgasm to be as powerful as a clitoral orgasm? If so how? </div></div>
i didn't know there were different kinds (as if women weren't complicated enough [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img])
as long as dem a bawl out when dem get di healin mi nuh matta a which category [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hotter_Puss</div><div class="ubbcode-body">Is it possible for a vaginal orgasm to be as powerful as a clitoral orgasm? If so how? </div></div>
yes. hard werk, tenacity, patience, dedication, two baba roots, and a guiness. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SPENGdon</div><div class="ubbcode-body">
yes. hard werk, tenacity, patience, dedication, two baba roots, and a guiness. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>
sounds like scaling mt. everest. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] i thought sex was supposed to be enjoyable [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img]
aye sah sue [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
I was just having a convo yesterday about a similar topic with a male friend. How some guys juss noh have noh technique an wouldnt know what a female orgasm was if it jumped up and smacked em [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hotter_Puss</div><div class="ubbcode-body">So up to now yu nuh seh how fi have a powerful vaginal orgasm...
if there has to be some sort of finger action den mi nuh like ie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] </div></div>
Oh mi nain know seh yu a look instructions an directions. My next class is May 2nd at 5:30 Mtn Time
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SPENGdon</div><div class="ubbcode-body">
yes. hard werk, tenacity, patience, dedication, two baba roots, and a guiness. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>
sounds like scaling mt. everest. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] i thought sex was supposed to be enjoyable [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img] </div></div>
It is, but don't wen yu finally reach di mountain top yu feel fantastic an yu si di mountain under yu an yu proud a yu werk... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]