<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">me woulda try "psst...psst...nice lady"...and see if it work or if me get a box [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
mi wouda measure ei [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_2_de_worl</div><div class="ubbcode-body">What u tryna say?? women get it easier? or u gwaan use sex fi get it[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: May_Pen_Yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_2_de_worl</div><div class="ubbcode-body">What u tryna say?? women get it easier? or u gwaan use sex fi get it[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>
Use mi sexuality or mi feminine wiles fi get ie </div></div>
a wanda wish wan a di ooman dem who suddenly fine out seh dem is a man wudda mek MPY nat ongle get di promotion but own di compiny dowe? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Alright di gods honest truth, if mi wake a mawnin an find out seh mi tun man mi woulda hope a pray seh mi is much taller than mi is as a oooman [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img] because mi noh want to be a shawt man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
i'd walk all up and down the train and look for people sleeping with their mouths open and stick my winky in there [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">i'd walk all up and down the train and look for people sleeping with their mouths open and stick my winky in there [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
a swear i didn't want to laugh but I couldn't help it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">i'd walk all up and down the train and look for people sleeping with their mouths open and stick my winky in there [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
Oh dear fadda is wha wrang wid dis oooman [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] mi a read dis an mi phone ring an mi couldnt even talk to di man weh a call mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] an him a ask mi a wah sweet mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: KingaLing</div><div class="ubbcode-body">how mi nuh hear none a unu say get a BJ and see wha it feels like when she a clinch de head wid har teet. </div></div>
*bad man nah go entertain nuh bowcat* [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.