I agree with yall ladies. put them away with the winter stuff [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif[/img]
Drawz
Re: Drawz
one day a dude at work tell mi seh mi headlights were on...mi fly go all di way downstairs tink seh a mi car...den wen mi tek a stock is my chess lights him was tawking bout [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] and mi was wearing a bra to but it wasn't padded.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nadzie22</div><div class="ubbcode-body">I already put mines away. i went to work today no bra and no drawz </div></div>
there used to be an older lady here that never wore panties and she wasn't afraid of letting everybody know [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
dat is peer naassiness~~
and work pants, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] helllz naaaa
once in a while u might have a big blousy summer dress and waan let it go, den by all means~~ let it be free~~ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nadzie22</div><div class="ubbcode-body">I have really small boobs so i dont always wear a bra, and it feels all natural to me wearinno panties I am used to it </div></div>
Yuh good nuh raska georges. It may just be a likkle piece a nutten, but suppen affi dung deh ar mi nuh feel good an as fi di breast dem, dem too big and heavy fi mi let dem go just like dat.
Seh for instance yu frack blow up an nutten nu unda deh. Dat is a laughing matter. But when it blow up and a likkle piece a sexiness show up, there is not a man whe waste time wid laugh.
And wha sexy looking su like die likkle piece a lace whe a peep out over two sweet looking breast.
Trus mi, it might look good naked, but it look betta when something sexy looking enhance it.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nadzie22</div><div class="ubbcode-body">I have really small boobs so i dont always wear a bra, and it feels all natural to me wearinno panties I am used to it </div></div>
u noh fraid makka jook yu in deh? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img]