craven [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>DWL. U trip me out. Mi neva even consider fi look him. But now dat yuh bring it up [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BanDanna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hott_Puss</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BanDanna</div><div class="ubbcode-body">
It seems to me that he was more than "just another guy"
if mi coodan care less bout de man, mi wooden even badda fi give him de numba. fuss off: if him si mi pon de social network..pics of mi hubby and dawta woodan on deh so it would be obvious say mi tooken. An mi wouldn't stop chat bout mi man an mi pikney (an de one on the way). So fi him bring up dem deh argument bout de past an ray ray would be disrespectful IMO. But den again, if mi give him mi # him could interpret it as some type intress [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
hood did good but dat was de past..if hubby hood neva good, yuh woodne married to him an still deh wid him after 30 long years [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
..and breed fi him twice [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Bandit...a doan know...maybe you right he wasn't just another guy...it's very possible that I'm still hung up over di hood..and mi nuh fret fi give out mi numba cah mi change dem like mi change mi drawz...ask Dahjah bout dat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
but anyway...past is past an tings never work out fi a reason right???
So who seh di belly wud a stop mi if mi did waan go fah??? sex sweeter when yu know yu caan breed yu nuh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
nah man...jus cool ....mi is a good girl now [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
couple years aggo before ladySPENG mi did have a fling wid smaddy else ooman dat was well older then mi (8 years), but mi did know are from werk. Lots of new lessons learned... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
Some time mi tink bout har, but would never travel back dat road an dweet aggen....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.