would yu be annoyed if one of yu friends asked to bring har (now) hubby along everytime yu plan a little get togedda wid de ladies? mind u oonu don't get togedda or even chat pan de phone a lot..its your one time to kinda ketch up wid what's going awn in oonu lives...OTOH..gf's hubby lives and works elsewhere several months out of the year(still in New York) during the week..so w/e's and is de only time dem have togedda...still would it kill har to leave im at home fe 3 hours?? all we do is have dinna den gu back to our respective yawds...
girls nite out
Re: girls nite out
Is the hubby and the friend close? Dem get along?
Does the friend have a man/SO?
If so, dem can try a double date ting one weekend and then the ladies can have dinner then dem go link up wid de man dem or sumting.
Why can't they do ladies nite on a week night or some time when the hubby ain't in town
yes me like the hubby..most of the time..and we get a long very well...but if me waan get togedda wid dem..me plan summen wid de 2 a dem.. i wouldn't bring along my SO to dis brunch...most likely he'd be bored to death
a week day ting is not be a bad idea. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img].but is smaddy else suggest Sunday brunch..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gad_Bless_Pickny</div><div class="ubbcode-body">Di man prably nah let her out alone! </div></div>that was my first thought.....[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
mi did have a fren like dat....mi cut har loose [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] life too shawt blah blah ray ray
if the event was already designated as a "girls nite out" him nuh ha nuh business a hitch up under har fracktail [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
him couldan wait till the next time dem do a double date or sitten.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tek_weh_yuhself</div><div class="ubbcode-body">ummm helloooooooooo jaded. yuh nevah watch real housewives of ny and see wha ramona do to simon when him come hitch up pan dem girls night out [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
dat was classic. </div></div>
yes I saw that episode [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] sn s de sed ting me a chat bout..me knoe yu would see de semblance if u check een on dis tread [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img]