[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] u will never guess [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] boy ppl stupid sah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70392-silly.gif[/img]
OMG guess who dis call mi?
Re: OMG guess who dis call mi?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">neither.
u notice she mi never seh kekem inna di odda chread...alrite [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] </div></div>
\o/
is evening time now...yuh cyaan buss dem kine a story when mi fi go home [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
strictly during working hours enuh. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
Re: OMG just who dis call mi?
I tink last week mi post inna coodeh seh smaddy call mi a work and complain bout him invoice????
neways him did ask mi to lunch...at di time his ask wat was mi schedule and mi was like o i dunno wat am doing ray ray ray.
so he was like ok we will book for next friday and if neting change we let each odda know.
mi had no intention of goin out wid him in di fuss place [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] so mi nat even did memba[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
likkle while di reception ring and seh she have pinkpanther pan di phone. here mi now " missus_vegas speaking"
dem mi here di vice "o hi vegas dis is pinkpanther" i was like who???? "pinkpanther from Tom and Jerry show...we talk last week about that invoice?" hahahaha "so....are we still on for lunch"
OMG i couldnt help it i actually laughed.[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
here mi now" o sorry i totally forgot..." which is true[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] mi nat even memba bout him [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kissteeth.gif[/img] him gooda ugly like wah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] sounds like a total nerd.
for some reason though instead of tellin him out rite that i dont want to go we aggree fi him call me up one of these days and hopefully mi not busy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img] i always do that. wish i wasnt so nice dem i could tell dese losers to P off[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
Re: OMG just who dis call mi?
fuss of all mi nah look no baddy rite now.
secondly he turned mi off with the joke he tried to play wen we first talked.
third him sound desperate
fourth him sound very white (and i dont mean color i have nuttin against white man but they have to be cultured)
fith mi just nah look no baddy rite now and especially a client/smaddy from a company we do business wid.
sixth he sound like an older guy...and his job his very junior....his job is for peeps my age not big grey tone aasstearing man