Re: What is a "bonified Yaad Man/woman" to you?
Wow [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
It's nice to know that some men out there are not to scared to share the house work and cook and clean and ray ray. That's not just it though...
Old School also says, "Weh im pat fi [censored] in an winda fi dash ie chroo?" Some man mi chat to mi fret fi show mi fambily dem. My family is so old school, they feel that ah man should have him house and ray ray before im even ask fi di numba. So mi cyaan easily seh in a matter of months wah mi look fah pan di liss has changed. Nice nuh shelta mi fram rain [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] Neither does di conda [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
Another thing, men front like they looking for a "bonafide woman" they say they want someone that could cook, clean, handle di house and werk and pickney and bedroom sed time. But what they really looking for is a ditzy chick that knows how to show her behind in public and be that little skettle they all dream of holding at the back of the club in the corner right? Then in the end get mad when she can't cook or clean or do what you want. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
Im just saying... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
Wow [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
It's nice to know that some men out there are not to scared to share the house work and cook and clean and ray ray. That's not just it though...
Old School also says, "Weh im pat fi [censored] in an winda fi dash ie chroo?" Some man mi chat to mi fret fi show mi fambily dem. My family is so old school, they feel that ah man should have him house and ray ray before im even ask fi di numba. So mi cyaan easily seh in a matter of months wah mi look fah pan di liss has changed. Nice nuh shelta mi fram rain [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] Neither does di conda [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
Another thing, men front like they looking for a "bonafide woman" they say they want someone that could cook, clean, handle di house and werk and pickney and bedroom sed time. But what they really looking for is a ditzy chick that knows how to show her behind in public and be that little skettle they all dream of holding at the back of the club in the corner right? Then in the end get mad when she can't cook or clean or do what you want. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
Im just saying... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]