as of late mi notice dung yah a get freaky bad. it appears as if there is some kinda of chemical in the air. something that somehow affect the harmone levels and mek ppl galang bad [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
oonuh ppl down here is getting too wild. oonuh out of hand. especially di one skelly she. fi smaddy wid big belly u should behave betta dan so.
not to mention all nosenawt she [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
coolbeans u is a big marrid ooman u should set betta example.
and di big yeye gyal ( mi nah call no name) shame on you [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
an u to kingy....an bongo [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
oonuh too freaky man. all a dis bowing and nat praying...it need fi stap!!!!! all dis talk about big kitty ooman it need fi stap!!!! oonuh is a disgrace to di deark forum.[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] dis is a santified board!
as of now no more slackniss. all who post neting shady will be banned for life[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] :fiyah: [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
ok dear k mi straighten dem out fi yuh. dat will be $5 plz [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/desdentado.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Warning, Spoiler: <input type="button" class="form-button" value="Show" onclick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(' div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = '';this.innerText = ''; this.value = 'Hide'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = ''; this.value = 'Show'; }" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;"> lawd u si how satan fine werk gimme fi do [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]</div></div></div>
oonuh ppl down here is getting too wild. oonuh out of hand. especially di one skelly she. fi smaddy wid big belly u should behave betta dan so.
not to mention all nosenawt she [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
coolbeans u is a big marrid ooman u should set betta example.
and di big yeye gyal ( mi nah call no name) shame on you [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
an u to kingy....an bongo [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
oonuh too freaky man. all a dis bowing and nat praying...it need fi stap!!!!! all dis talk about big kitty ooman it need fi stap!!!! oonuh is a disgrace to di deark forum.[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] dis is a santified board!
as of now no more slackniss. all who post neting shady will be banned for life[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] :fiyah: [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
ok dear k mi straighten dem out fi yuh. dat will be $5 plz [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/desdentado.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Warning, Spoiler: <input type="button" class="form-button" value="Show" onclick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(' div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = '';this.innerText = ''; this.value = 'Hide'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = ''; this.value = 'Show'; }" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;"> lawd u si how satan fine werk gimme fi do [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]</div></div></div>