all nite long..
Inna fe u estimation, how ole is too ole to be partying a club..
tell me noh...[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/helpsmilie.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: 7777</div><div class="ubbcode-body">all nite long..
Inna fe u estimation, how ole is too ole to be partying a club..
tell me noh...[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/helpsmilie.gif[/img] </div></div>
Never too old [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img] but as you get older your recovery time takes longer [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img] so you do the all night thing less often [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_2d_galaxy</div><div class="ubbcode-body">You're never too old.
As long as is age appropriate place yuh deh.
Smaddy over 35 should not be at nuh club a party wid pure teenage/college pikney [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
dem need fi go find a grown folks or oldies club or sumting.
Bogle a.k.a Missa Wacky (RIP)
as long as yu can keep up I say.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] ...if you out there partyin and yu nuh know di moves dem doin (even if yu cyaan duh dem yuself is awrite), ar yu nuh kno di lyrics tu di sang dem an yu dideh a move left wen di ress a people a move right.....den time fi yu guh home [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
if mi meet a 38 y.o man a one college club, mi gwaan wonder bout him. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
if mi meet dat same man at a place like 1st fridays den dat different caw is a mostly older/mature crowd dat. deh so him fi deh...not fi a jump an dung an carry on like gig wid de likkle teenager dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.