So mi at baccrah place doing im biddings, when mi hear one man weh mi work wid cellie ring. Mi hear di following:
<span style="font-style: italic">Ring:</span> [to “Touch my Body” by Maria Carey]
<span style="font-weight: bold">Man Teacher:</span> Kansas City Black Snake Incorporated, may I help you?
Mek mi interject right hereso daht im voice change up into one devious sounding voice.
Mi juss look ova to were im was sitting. Di man look kinna shame (cah im tun red) and tun im back to me and continue:
<span style="font-weight: bold">Man Teacher:</span> Yes darling, you have reached Kansas City Black Snake, how can I help you?
<span style="font-weight: bold">Silence</span>
<span style="font-weight: bold">Man Teacher:</span> You need some more Black Snake Venom? Miss, my records indicate that a Black Snake delivery was made to your address just yesterday?
<span style="font-weight: bold">Man Teacher:</span>Miss, Kansas City Black Snakes are one of a kind, which is why the venom is so special…
Is den daht mi realize daht Man Teacher is chattin bout <span style="font-weight: bold">im Buddy</span>.
Mi haffi clear mi throat and den left mi office. Which is wear mi question come in: <span style="font-weight: bold">How much name daht ting deh have? Who give it di name? di Man or di Woman?</span> 
<span style="font-style: italic">Ring:</span> [to “Touch my Body” by Maria Carey]

<span style="font-weight: bold">Man Teacher:</span> Kansas City Black Snake Incorporated, may I help you?
Mek mi interject right hereso daht im voice change up into one devious sounding voice.
Mi juss look ova to were im was sitting. Di man look kinna shame (cah im tun red) and tun im back to me and continue:<span style="font-weight: bold">Man Teacher:</span> Yes darling, you have reached Kansas City Black Snake, how can I help you?
<span style="font-weight: bold">Man Teacher:</span> You need some more Black Snake Venom? Miss, my records indicate that a Black Snake delivery was made to your address just yesterday?
<span style="font-weight: bold">Man Teacher:</span>Miss, Kansas City Black Snakes are one of a kind, which is why the venom is so special…
Is den daht mi realize daht Man Teacher is chattin bout <span style="font-weight: bold">im Buddy</span>.
Mi haffi clear mi throat and den left mi office. Which is wear mi question come in: <span style="font-weight: bold">How much name daht ting deh have? Who give it di name? di Man or di Woman?</span>