Re: Girl Scout Award fi Tropi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">okay Tropi get real..fi people who travel ovah deh we know dat men try a ting wid who dem tink look like it can gwane tru..is not ascawding to how respectable u look..is how easy u look....men ovah dat side a di worl know how dem approach women an all weh u a gwane wid seh dat di man see u as a easy piece fi nyam a go weh... </div></div>
Mi know Evanovitch. When ooman travel, is easy fi link up wid local man especially since many tourist ooman quick fe drop baggie. We see <span style="font-weight: bold">nuff</span> example a dat a yaad. Plenty time me same one a gwan bout how de backra tourist ooman dem fool-fool and desparate fe tek anyting weh de man dem sey to heart and drop baggie and plenty a dunza at the slightest provocation. Is not 1 or 2 time mi did laff aftah dem. Tropi naw go so fool-fool as fe drap baggie so easy even fi sparkling eyes and inviting tongue.
<span style="font-weight: bold">Motor racing or motor racing not.</span>
In this case, it was my fault as from im ask me if me married and me did say no and from me ask im if im married or ave girlfriend and im say "no" mi did start gwan wid "Liar
there is no way that a <span style="font-weight: bold">hot looking guy</span> like you wouldn't have a girlfriend or wife." To his reply of "I have nobody" mi did start imitating his accent and teasing him "I have nobody," "I have nobody" "Liar, liar". Well, de poor man must did get de impression mi was part a de easy baggy dropping set.
Bwoy or bwoy, mi noh understand man. Dem get dem hopes up at the slightest provocation.
But what a disappointment it mus' be fi de man dem when dem tink dem find one easy piece fi nyam
and end up wid one girl scout. 
Nevah did go fi dinnah and mi wi jus' lef' it deh soh.
Anyway now dat mi is back pon dis side a de world all me can say bout dat pickcha a de tongue is:

Mi will ave fe wait fe check out de big dippah bizniz tonight. Keep dis thread open till me get a chance fi do dat y'hear sah. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">okay Tropi get real..fi people who travel ovah deh we know dat men try a ting wid who dem tink look like it can gwane tru..is not ascawding to how respectable u look..is how easy u look....men ovah dat side a di worl know how dem approach women an all weh u a gwane wid seh dat di man see u as a easy piece fi nyam a go weh... </div></div>
Mi know Evanovitch. When ooman travel, is easy fi link up wid local man especially since many tourist ooman quick fe drop baggie. We see <span style="font-weight: bold">nuff</span> example a dat a yaad. Plenty time me same one a gwan bout how de backra tourist ooman dem fool-fool and desparate fe tek anyting weh de man dem sey to heart and drop baggie and plenty a dunza at the slightest provocation. Is not 1 or 2 time mi did laff aftah dem. Tropi naw go so fool-fool as fe drap baggie so easy even fi sparkling eyes and inviting tongue.
<span style="font-weight: bold">Motor racing or motor racing not.</span>In this case, it was my fault as from im ask me if me married and me did say no and from me ask im if im married or ave girlfriend and im say "no" mi did start gwan wid "Liar
there is no way that a <span style="font-weight: bold">hot looking guy</span> like you wouldn't have a girlfriend or wife." To his reply of "I have nobody" mi did start imitating his accent and teasing him "I have nobody," "I have nobody" "Liar, liar". Well, de poor man must did get de impression mi was part a de easy baggy dropping set.
Bwoy or bwoy, mi noh understand man. Dem get dem hopes up at the slightest provocation.
But what a disappointment it mus' be fi de man dem when dem tink dem find one easy piece fi nyam
and end up wid one girl scout. 
Nevah did go fi dinnah and mi wi jus' lef' it deh soh.
Anyway now dat mi is back pon dis side a de world all me can say bout dat pickcha a de tongue is:

Mi will ave fe wait fe check out de big dippah bizniz tonight. Keep dis thread open till me get a chance fi do dat y'hear sah. </div></div>
WL:
an inviting tongue. Yet even though we travelled together for 1 1/2 hours and flirted shamelessly, Tropi declined all invitations for hanky panky. She is happy to report that baggie remained firmly fastened in place.