yuh ever meet smaddy and stawt date den smaddy else from their past(booty call/cool off/watever) stawt hype? and start tek owna ship pan man weh a nuh fi dem Lawd is wahmek some ooman so dyam fool fool.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">yuh ever meet smaddy and stawt date den smaddy else from their past(booty call/cool off/watever) stawt hype? and start tek owna ship pan man weh a nuh fi dem Lawd is wahmek some ooman so dyam fool fool.
A soh ooman love gwaan like eediat. Di man look better pan fimmi arm soh dem a come hype up
A soh ooman love gwaan like eediat. Di man look better pan fimmi arm soh dem a come hype up </div></div>
yuh know they had there chance and if di man did love dem and want dem then he wouldnt be with me rite now </div></div>
If that is what the man told you, then he is a liar. Most men are actually still seeing their EX which is the only reason why she feel the power to hype up on the PRE-EX. Otherwise, she would have left his sorry butt alone and moved on to the next liar.
Betcha if you dig deeper you will see that he is still sleeping with her.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">if di man love she and want she den he would be wid she.
now if a share wi a share den she must wait her turn and leave mi the EFF alone </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_always</div><div class="ubbcode-body">I agree with RG. Caw if my ex naw fawt pon mi, mi wooden shame miself.
But if mi know say a mi still a run tings an de new girl livin in lala land..den when mi inna mi igle an chubble mekkin mood mi wi hype up pon har yes </div></div>
u have some ooman who just cyan get over di fact seh di man fine greener grass....dem feel to say u come mash up dem likkel fairytale wen truth is....if it wasnt me it would have been another girl....just get ova it. it done now dry u tears and keep steppin.
ETA: and wen mi and him done....yuh still not goin to have him bcus fact remains the man jsut no want yuh...him gwine fine anodda
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_always</div><div class="ubbcode-body">Oh, is personal true true tings yaw talk??
Is this the same chick weh a run him dung fi child support an him naw gi har?? </div></div>
lol. no dis happend 3-4 yrs ago but mi just ran into the chick at lunch and she still giving me attitude afta all dis time. mi and dat boy not even chat...him move gone bout him biznis lang time o women are silly
A soh ooman love gwaan like eediat. Di man look better pan fimmi arm soh dem a come hype up </div></div>
yuh know they had there chance and if di man did love dem and want dem then he wouldnt be with me rite now </div></div>
If that is what the man told you, then he is a liar. Most men are actually still seeing their EX which is the only reason why she feel the power to hype up on the PRE-EX. Otherwise, she would have left his sorry butt alone and moved on to the next liar.
Betcha if you dig deeper you will see that he is still sleeping with her. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: missus_vegas</div><div class="ubbcode-body">[quote=Bizi_always]Oh, is personal true true tings yaw talk??
Is this the same chick weh a run him dung fi child support an him naw gi har?? </div></div>
just for the records...while i do feel seh 1 and 2 baby modda give problem, i would never condone a man not taking care of his children. mi just was giving chobble dat day. di board was ded
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.