When she was young there was a very unattractive boy that liked her.
Him chase ar and chase ar and still not even hello.
So one day dem go pan church trip to the beach and di bwoy attend. Him finally get fi siddung wid mi madda and talk to ar.
He asked her to be his girl my mother responded "Aftah mi fadda nuh plant cawn!" she got up and walked away.
The boy was left puzzled, he went to her best friend later that week and asked "Mi nuh know wah she mean by dat?" The friend replied.
He asked her brother and her brotha replied, "Mi sista ah mad smaddy enoh, suh mi nuh undastand ar."
My mother's brother reached home and asked her what she meant by what she said.
My mother replied, "Mi fadda nuh plant cawn, suh mi nuh want no scarecrow!!"
Mi nearly dead
Him chase ar and chase ar and still not even hello.
So one day dem go pan church trip to the beach and di bwoy attend. Him finally get fi siddung wid mi madda and talk to ar.
He asked her to be his girl my mother responded "Aftah mi fadda nuh plant cawn!" she got up and walked away.
The boy was left puzzled, he went to her best friend later that week and asked "Mi nuh know wah she mean by dat?" The friend replied.
He asked her brother and her brotha replied, "Mi sista ah mad smaddy enoh, suh mi nuh undastand ar."
My mother's brother reached home and asked her what she meant by what she said.
My mother replied, "Mi fadda nuh plant cawn, suh mi nuh want no scarecrow!!"
Mi nearly dead