Never plan fi get a new one but mi flirting wid di idea..mi nuh like walk wid mi big belly an mi pickney an ppl a wonder if mi married or mi jus a breed fi random man... mi see a nice set ...likkle smaller dan mi original one...4.8 carats...wonder if mi can sweet up Mr Man fi get it fi mi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_n_Belly</div><div class="ubbcode-body">Never plan fi get a new one but mi flirting wid di idea..<span style="font-weight: bold">mi nuh like walk wid mi big belly an mi pickney an ppl a wonder if mi married or mi jus a breed fi random man</span>... mi see a nice set ...likkle smaller dan mi original one...4.8 carats...wonder if mi can sweet up Mr Man fi get it fi mi </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_n_Belly</div><div class="ubbcode-body">I am....you should see the looks I get sometimes... </div></div>
well den yu need fi walk rown wid yu insurance paypa fi di ring yu juss lose...u too careless
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_n_Belly</div><div class="ubbcode-body">Never plan fi get a new one but mi flirting wid di idea..<span style="font-size: 11pt"><span style="font-weight: bold">mi nuh like walk wid mi big belly an mi pickney an ppl a wonder if mi married or mi jus a breed fi random man..</span></span>. mi see a nice set ...likkle smaller dan mi original one...4.8 carats...wonder if mi can sweet up Mr Man fi get it fi mi </div></div>
Agree.
I insist on folks calling me Mrs. Shandra... because I long lost my ring...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_30</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_n_Belly</div><div class="ubbcode-body">I am....you should see the looks I get sometimes... </div></div>
well den yu need fi walk rown wid yu insurance paypa fi di ring yu juss lose...u too careless </div></div>
mi seh...the rigmarole I had to go thru wid di insurance company!
4.8 carats an yuh lose ie. Mi exwife a lose di 2 carat sintin mi a gi har an dat was wan a di tings dat led tuh di divorce yuhsi. Nuh man, yuh husban fi get yuh wan big cubic zirconian or sintin. Nuff peeple cyaa tell di difference.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: PRastafarian</div><div class="ubbcode-body">4.8 carats an yuh lose ie. Mi exwife a lose di 2 carat sintin mi a gi har an dat was wan a di tings dat led tuh di divorce yuhsi. Nuh man, yuh husban fi get yuh wan big cubic zirconian or sintin. Nuff peeple cyaa tell di difference. </div></div> better yet, put the real one in a safe deposit, and wear a duplicate CZ one, big and shiny.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">
but maybe that's not why dem staring at u
....u ever ask dem "wah u a look pon me fah"? maybe u doan have to buy a new ring after all
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">so what is wrong with just a wedding band without the bling?
u doan need a new ring.. just put the insurance money in an investment vehicle that will appreciate </div></div>
Agree with you, thought of it, makes sense..should do it...won't do it
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_n_Belly</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">
but maybe that's not why dem staring at u
....u ever ask dem "wah u a look pon me fah"? maybe u doan have to buy a new ring after all
put it this way...me nuh memba no looks and me never wear nuh ring during my pregnancies.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.