So dis past satidey di current mr ilp company host dis Throwback Pawty fi smaddy daht leaving di company. Everybody had was to dress inna clothes from 60's, 70's, 80's. Mi haffi admit daht di current mr ilp ahn mi look
Im dress inna 80's Crush Groove clothes ahn mi put on mi best 70's hippie clothes.
anyhow dis thread is not bout wi wardrobe, all doh dis man weh did deh did tek di prize fi real cah im did have on full 70's pimp outfit complete wid di high heel platform boot ahn di walking stick
<span style="font-style: italic"> sarry...</span>
ok so everybody reach inna di pawty, wi a mingle, wi drinking (free bar...
), wi nyaming nuff food, wi chattin bout all di throwback tings weh di decorators did find fi decorate. wi dancing to di throwback chunes weh di DJ playing
. You know...wi having a good time. Anyhow during di pawty, mi mek mi excuse fi go "freshin up mi makeup" ahn go to the bathroom. Nobady did in deh when mi go in deh, but wadeva. Mi reach inna di stawl and hear two smaddy come in di bathroom....
1st Smaddy: "Calm down Bridgett, you have to give David some credit."
2nd Smaddy: (mi assuming is Bridgett. She inna big hysterics): "I will not calm down. I know he is getting me back. I just know it."
1st Smaddy: "You dont know that."
2nd Smaddy: "Oh yes I do. He has been trying to get back at me ever since I told him about my liking the vibrator."
<span style="font-style: italic">ILP inna di stawl trying fi kotch up harself as to not be detected, but she slip ahn bouce gence di toilet paper holder....</span>
1st Smaddy: "You never told me you told him that."
2nd Smaddy: "Yes, I did. But whatever. Ever since I told David that he has been acting like an [censored]."
1st Smaddy: "Bridgett, you're making David sound awfully-”
2nd Smaddy: “Awfully like an [censored]. He brought that woman here. <span style="font-style: italic"> [Pause]</span> What let me guess, you don’t think anything is wrong with her being here?”
1st Smaddy: “We’ll that is [censored], but what can David do? It is a company function.”
2nd Smaddy: “I hardly come to these things, I [censored] cant stand them. I hardly know anybody, David doesn’t introduce me to people. You think he would do that? I mean like I am his wife.”
1st Smaddy: “You know enough people, you can walk around yourself. It is a party, Bridgett.”
2nd Smaddy: “I am gonna say something to David as soon as I go back out there.”
<span style="font-style: italic">Silence.....</span>
2nd Smaddy: “What? You don’t think I need to let him know that he needs to stop acting like an [censored]? Plus, he needs to know that I don’t appreciate him having her here either.”
1st Smaddy: “You’re just upset Bridgett.”
2nd Smaddy: “Oh, You’re damned right.”
1st Smaddy: “What I mean is that you are upset about the earlier incident with the vibrator and you are taking it out on David here. Just be careful. It could backfire.”
2nd Smaddy: “Let’s get back out there.”
ILP fix up harself ahn den come outta di stawl. Mi wash mi hands, fix mi makeup den went back out deh. Di pawty had just begun.

<span style="font-style: italic"> sarry...</span>

ok so everybody reach inna di pawty, wi a mingle, wi drinking (free bar...

1st Smaddy: "Calm down Bridgett, you have to give David some credit."
2nd Smaddy: (mi assuming is Bridgett. She inna big hysterics): "I will not calm down. I know he is getting me back. I just know it."
1st Smaddy: "You dont know that."
2nd Smaddy: "Oh yes I do. He has been trying to get back at me ever since I told him about my liking the vibrator."
<span style="font-style: italic">ILP inna di stawl trying fi kotch up harself as to not be detected, but she slip ahn bouce gence di toilet paper holder....</span>

1st Smaddy: "You never told me you told him that."
2nd Smaddy: "Yes, I did. But whatever. Ever since I told David that he has been acting like an [censored]."
1st Smaddy: "Bridgett, you're making David sound awfully-”
2nd Smaddy: “Awfully like an [censored]. He brought that woman here. <span style="font-style: italic"> [Pause]</span> What let me guess, you don’t think anything is wrong with her being here?”
1st Smaddy: “We’ll that is [censored], but what can David do? It is a company function.”
2nd Smaddy: “I hardly come to these things, I [censored] cant stand them. I hardly know anybody, David doesn’t introduce me to people. You think he would do that? I mean like I am his wife.”
1st Smaddy: “You know enough people, you can walk around yourself. It is a party, Bridgett.”
2nd Smaddy: “I am gonna say something to David as soon as I go back out there.”
<span style="font-style: italic">Silence.....</span>
2nd Smaddy: “What? You don’t think I need to let him know that he needs to stop acting like an [censored]? Plus, he needs to know that I don’t appreciate him having her here either.”
1st Smaddy: “You’re just upset Bridgett.”
2nd Smaddy: “Oh, You’re damned right.”
1st Smaddy: “What I mean is that you are upset about the earlier incident with the vibrator and you are taking it out on David here. Just be careful. It could backfire.”
2nd Smaddy: “Let’s get back out there.”
ILP fix up harself ahn den come outta di stawl. Mi wash mi hands, fix mi makeup den went back out deh. Di pawty had just begun.