Re: Is it ever ok
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Lyrical_Speng</div><div class="ubbcode-body">
I agree wid you there...but you know wah mi cyaan STAN bou unnu species.....wen sumpting wrang unnu doan open unnu blastid mout an seh supttn....unnu expeck people fi play psychic to hell....
a who yu a call species? <span style="font-style: italic">~~~ shat Speng wan big dutty bax ~~~</span>
mr. sue is not very outgoing. i'm a social butterfly. when i complain about his lack of social activity <span style="font-weight: bold">together</span> di man tell mi seh "it noh matter". so i have to go out and do things on my own. and when i do he gets resentful and wah know weh mi a goh and when mi a come back.
weh yu bax mi fah? 
well....I feel your pain...
I grew up in a very "party all di time, drink, curse, smoke, and play dominoes" kinda family
(it sound so bad when yu say it out loud), and ladySPENG grew up in a very church-ish family....she can't understand why I like to party so much...
different upbringings.. **shrug**
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Lyrical_Speng</div><div class="ubbcode-body">
I agree wid you there...but you know wah mi cyaan STAN bou unnu species.....wen sumpting wrang unnu doan open unnu blastid mout an seh supttn....unnu expeck people fi play psychic to hell....

a who yu a call species? <span style="font-style: italic">~~~ shat Speng wan big dutty bax ~~~</span>

mr. sue is not very outgoing. i'm a social butterfly. when i complain about his lack of social activity <span style="font-weight: bold">together</span> di man tell mi seh "it noh matter". so i have to go out and do things on my own. and when i do he gets resentful and wah know weh mi a goh and when mi a come back.

well....I feel your pain...
I grew up in a very "party all di time, drink, curse, smoke, and play dominoes" kinda family