Re: mi marrid
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsJazz</div><div class="ubbcode-body">
aawwwwwww ((((UG)))) u mek mi feel fe bawl
- yes we did have an instant "getalong" like I knew you for years!!
I just thank God him sen along de right sumaddy at the right time... I'm very blessed. </div></div>
Cho man nuh badda wid di bawling (((((Jazzz)))....yu suppose to do too much already
In case I am not around when yu jet off pon di honeymoon, ENJOY oonu selves to the max and most of all continue to enjoy your BLESSINGS
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsJazz</div><div class="ubbcode-body">
aawwwwwww ((((UG)))) u mek mi feel fe bawl
- yes we did have an instant "getalong" like I knew you for years!!I just thank God him sen along de right sumaddy at the right time... I'm very blessed. </div></div>
Cho man nuh badda wid di bawling (((((Jazzz)))....yu suppose to do too much already

In case I am not around when yu jet off pon di honeymoon, ENJOY oonu selves to the max and most of all continue to enjoy your BLESSINGS

...nex ting mi hear seh yu liff up yu 20lb dress an a do di buttafly

Now Jazz. Come clean nuh...which fashion magazine a dis show up een? Yuh is moggle material enoh. But di bogle dance a mek dem cancel yuh moggle contract.

I'm sooooo very happy for you. This picture epitomises (big word for me) your total joy. Gave me the warm fuzzies! Thanks for sharing your piccys. (((All of the Jazz family)) Absolutely DIVINE