Re: Given the chance
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingaling</div><div class="ubbcode-body">evan. do you think she is gay? </div></div>
neva give it much thought...juss know dat from she blow up , it has been said in the industry dat she gay....u know like how Queen Latifah an my odda chick, di rapper/producer r also said to be gay....
mi did see some pictures of di rapper birtday party weh day weh alllll di guests were women an once, on a video shoot wid di Queen, well she mannish in har mannerisms, but none a dem evah try chek mi so mi cyan swear to it

came bak to seh Missy...whew...cudden tink of har name till juss now..dang...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingaling</div><div class="ubbcode-body">evan. do you think she is gay? </div></div>
neva give it much thought...juss know dat from she blow up , it has been said in the industry dat she gay....u know like how Queen Latifah an my odda chick, di rapper/producer r also said to be gay....
mi did see some pictures of di rapper birtday party weh day weh alllll di guests were women an once, on a video shoot wid di Queen, well she mannish in har mannerisms, but none a dem evah try chek mi so mi cyan swear to it

came bak to seh Missy...whew...cudden tink of har name till juss now..dang...