Re: open marriage-BANDIT
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BanDanna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mILuvPortland</div><div class="ubbcode-body">chrus mi not knocking anybody who mek di choice fi get married.
<span style="text-decoration: underline">for me</span>...marriage (as in di western way of thinking) is juss not necessary.
to me...if a child comes into the picture and dem (di pickney) know dem faddah is ahn di <span style="font-weight: bold">faddah mind dem pickney di way dem fi mind (ascarding to di way mi say dem fi mind)</span> den no "union" is necessary.
<span style="text-decoration: underline">to me</span>...di couple is already "marriage"
You had me right up until the <span style="font-style: italic">delusional</span> part in bold
wah so delusional bout wah mi seh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BanDanna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mILuvPortland</div><div class="ubbcode-body">chrus mi not knocking anybody who mek di choice fi get married.
<span style="text-decoration: underline">for me</span>...marriage (as in di western way of thinking) is juss not necessary.
to me...if a child comes into the picture and dem (di pickney) know dem faddah is ahn di <span style="font-weight: bold">faddah mind dem pickney di way dem fi mind (ascarding to di way mi say dem fi mind)</span> den no "union" is necessary.
<span style="text-decoration: underline">to me</span>...di couple is already "marriage"
You had me right up until the <span style="font-style: italic">delusional</span> part in bold

wah so delusional bout wah mi seh