Odda day my co-worker asked my opinion on sumting.
Har fren a date one fireman out in Cali. Him did gone fi few weeks fi fight di fires dem having. So him come back, dem do dinner, movie, and <span style="font-style: italic">ahem.</span> Lovely evening.
Di next day she text him and ask if him wan do sumting latah. Him text back, dat him exhausted from di phenominal OS shi gi him last night.
She got offended. Saying him shouldn't reply to har like dat inna text.
She ask har co-workers, dem say she should tek ie as a compliment. She say no, that is crude fi say dat inna one text. If him did say it to har ovah di phone, or in person she wouldn't be offended. But in text, she find it offensive. Mind you, this woman is no prude.
My co-worker agrees with her friend. She say sumting like dat should nevah get text'd.
What is di JA.com verdict?
ackee and corn pork
Har fren a date one fireman out in Cali. Him did gone fi few weeks fi fight di fires dem having. So him come back, dem do dinner, movie, and <span style="font-style: italic">ahem.</span> Lovely evening.
Di next day she text him and ask if him wan do sumting latah. Him text back, dat him exhausted from di phenominal OS shi gi him last night.
She got offended. Saying him shouldn't reply to har like dat inna text.
She ask har co-workers, dem say she should tek ie as a compliment. She say no, that is crude fi say dat inna one text. If him did say it to har ovah di phone, or in person she wouldn't be offended. But in text, she find it offensive. Mind you, this woman is no prude.
My co-worker agrees with her friend. She say sumting like dat should nevah get text'd.
What is di JA.com verdict?
ackee and corn pork

not even superhead cooden drain a trang trang. Suppose him did actually have sex...him woodan dead
Him only a mek himself look bad, hi shoodan come wid a better excuse for not seeing the chick