<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsJazz</div><div class="ubbcode-body">hmmmmmm - there are numerous questions that spring to mind on this one...
1. fuss weh oonu did deh>>> inna de bawtroom?, theater room weh?
----- <span style="font-weight: bold">standing on line for snacks </span>
2. how close u was sitting or standing to him dat u si wah him ah sen?
----<span style="font-weight: bold">behind him in the line </span>
3. was he in the process of tekking de pic an sending or is jus a forwud?
---<span style="font-weight: bold">no he didn't take the pic right there </span>
4. wah size shoes de guy wear? </div></div>
--------<span style="font-weight: bold">yu marrid now </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsJazz</div><div class="ubbcode-body">hmmmmmm - there are numerous questions that spring to mind on this one...
1. fuss weh oonu did deh>>> inna de bawtroom?, theater room weh?
----- <span style="font-weight: bold">standing on line for snacks </span>
2. how close u was sitting or standing to him dat u si wah him ah sen?
----<span style="font-weight: bold">behind him in the line </span>
3. was he in the process of tekking de pic an sending or is jus a forwud?
---<span style="font-weight: bold">no he didn't take the pic right there </span>
4. wah size shoes de guy wear? </div></div>
--------<span style="font-weight: bold">yu marrid now </span> </div></div>
*BOAL* - mi was jus asking on behalf of the other women on the board who may be curious... :halo:
Me did read on post inna di ja trip report forum. One man had a pic of his in his cellie. Him was giving his lines to a young lady. She wasn't feeling it, so him tek out him cellie and show har a picture of himself in all his glory.
Dat was suppose fi seal di deal fi him, cause he had big feet.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah yout</div><div class="ubbcode-body">mi glimpse wan bredda a di theater a send pictures of him organ pon him cell phone...
bwoy what an invention is the cell phone een...
nuff tings a gwaan chroo it </div></div>
1) wha kinda theatre you een whe man can tek pickcha of im organ?
2) and where een the theatre dis happen?
3) how you so close to even glimpse sitten like dis?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingaling</div><div class="ubbcode-body">beg you a nakid picture a u nuh bones. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">how much a unu ooman have unu naked pic pan unu man phone??
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsJazz</div><div class="ubbcode-body">*BOAL* Dr. Bones - here's the question... did you recognize it? </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.