One man bright and facety ennuf fi tell yuh sey him a bet yuh $1.00 (<span style="font-weight: bold">one </span>dollar) that he will sleep with you. Him don't win the bet but yuh get an invitation fi guh him wedding. Would you go?
Ladies, would you go?
Re: Ladies, would you go?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body"> One man bright and facety ennuf fi tell yuh sey him a bet yuh $1.00 (<span style="font-weight: bold">one </span>dollar) that he will sleep with you. Him don't win the bet but yuh get an invitation fi guh him wedding. Would you go?
Will he regain consciousness after you have knocked him out to attend his own wedding?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body"> One man bright and facety ennuf fi tell yuh sey him a bet yuh $1.00 (<span style="font-weight: bold">one </span>dollar) that he will sleep with you. Him don't win the bet but yuh get an invitation fi guh him wedding. Would you go?
considering mi a decline one invite cause mi neva lie how de envelope address I assure you I would decline an invite from a man who did mek a comment like dat
a guess a so mi evil a late doahIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kingaling</div><div class="ubbcode-body">lol was it the dalla bet? or jus de bet? lol </div></div>
Both...dat is brightandouttahawdaniss business
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SkellySoonDrop</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body"> One man bright and facety ennuf fi tell yuh sey him a bet yuh $1.00 (<span style="font-weight: bold">one </span>dollar) that he will sleep with you. Him don't win the bet but yuh get an invitation fi guh him wedding. Would you go?
Will he regain consciousness after you have knocked him out to attend his own wedding?</div></div>
Mi jussa imagine....
<span style="font-weight: bold">Minister</span>: If anyone here sees just cause why this man and this woman should not be married, please speak now or forever hold your peace.
<span style="font-weight: bold">$1.00 woman</span>: <span style="font-style: italic">Holding up hand</span>....Pawsta...dat man did bet mi $1.00 sey im aguh sleep wid mi enno.
<span style="font-weight: bold">$1.00 man</span>: Pawta a was juss joking enno
<span style="font-weight: bold">$1.00 man wife to be</span>: <span style="font-style: italic">bax him dung, step ova him</span>