U eva met a man yet and feel like him get weh in terms of sex? like say man if i coulda hold him now. u never had sex wid him.
Ladies do you feel like
Re: Ladies do you feel like
One time mi did visit a friend an si di neighbour nephew a go inna di next door garden and the waak alone tun mi ahn (It was dif us time mi eva si him). But mi mek a mistake and go tell mi fren how mi feel and shi tek it fi joke and bawl out ova di fence how har fren se im waak like him a champion inna bed. Of course mi mi bawl out se a lie shi a tell cause mi did feel a way.
Everytime him si mi afta dat, him use to tek it fi joke fi ask mi if na come test but I neva did.
A long-long time dat and mi still remember, so it was probably one of those things that might have been, but never happened because mi neva keep mi big mouth shut.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fancy</div><div class="ubbcode-body">research</div></div>
research for what??? I think this guy yah siddun pon some juicy stories or if not is pure mouth him have
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nadzie22</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fancy</div><div class="ubbcode-body">research</div></div>
research for what??? I think this guy yah siddun pon some juicy stories or if not is pure mouth him have </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nadzie22</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fancy</div><div class="ubbcode-body">research</div></div>
research for what??? I think this guy yah <span style="font-weight: bold">siddun pon some juicy stories </span>or if not is pure mouth him have </div></div>