<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Bee</div><div class="ubbcode-body">
an why black man love big battam so </div></div>
a suh de creatah mek wi dat when wi si a black ooman bumpah a piece a weakness come ova wi like... only JAH kno.
yes, we all know bout fi yuh weakness
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Bee</div><div class="ubbcode-body">
an why black man love big battam so </div></div>
a suh de creatah mek wi dat when wi si a black ooman bumpah a piece a weakness come ova wi like... only JAH kno. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Bee</div><div class="ubbcode-body">now is dis cawk as in cork like fi cawk up a bokkle?
or cock, as in set up or 'hice' up like fi cock it up
like di kind whe yu bring dem tu di edge adi bed an grind dem an hol onto to it
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Bee</div><div class="ubbcode-body">now is dis cawk as in cork like fi cawk up a bokkle?
or cock, as in set up or 'hice' up like fi cock it up
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: H_O</div><div class="ubbcode-body">mi luv ooman whe have a nice bumpa
yu fi know how fi hangle dem good an propa
yu haffi know ow fi cawk dem up
"Dem" ? Let's see who"ll be sleeping outside next door in the high grass of your neighbor you complain about.Keep fantasizing that you are single and free.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Bee</div><div class="ubbcode-body">so what is so fantastic bout it mek man a request it specially?
i mean it add sitten to de sex life??
wah wrong wid smaddy widout de dimples ?
Now mi gonna be looking at ppl back fi si if dem have dimples
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.