Re: Man a grumble
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scarface</div><div class="ubbcode-body">Cook di man favorite food and go a road go pick up him favorite drink as well. Spread out him hat meal at di head a di table wid di remote next to ie.
Lata set him bath, bathe him, massage him foots and while him a dry aff him bady, slip inna him favorite teddy and rooks him til him fall a sleep.
When all dat done, go tek care a di baby dem and clean up di kitchen.
***** kissteeth***** woman now a dayz u si
AAAAAND on that note....I am quietly going to make my exit to the left of the stage BEFORE Skeller comes back in here......Scyarface...I suggest yu falla mi...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scarface</div><div class="ubbcode-body">Cook di man favorite food and go a road go pick up him favorite drink as well. Spread out him hat meal at di head a di table wid di remote next to ie.
Lata set him bath, bathe him, massage him foots and while him a dry aff him bady, slip inna him favorite teddy and rooks him til him fall a sleep.
When all dat done, go tek care a di baby dem and clean up di kitchen.
***** kissteeth***** woman now a dayz u si