naaah --yu cyan be cussin yuh spouse madda or fadda-whichever-yu wouldnt cuss yuh owna mom or dad dont?
no matta how dem behavin, sometime yuh betta fi kibba yuh tung
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">It's always better to leave that to the spouse.
But I think there are times when an in-law needs to be put in place...maybe <span style="font-weight: bold">without the cussing</span>. </div></div>
yuh right caws sometimes yuh haffi standup fi yuhself which might require di in-laws to be put in dem place but like yuh say widout di cussin
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SkellytoRah</div><div class="ubbcode-body">mi SIL call mi MIL at her job and tell her all the cloth in di book...
mi tink she did wrong fi call her at her job wid di badword still
but dat woman had it coming to her long time still...
she wrong fi call ar at ar job wid dat.
she wrong fi cuss wid badwud
is ar monsta-in-law de man she deh wid madda so she coulda cuss ar widout de monsta-in-law know seh she a get cuss. Dere is an art to it
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SkellytoRah</div><div class="ubbcode-body">fi cuss out yu spouse parent? Even when a dem at fault?
oh and is not me do di cussing if is so unoo think but mi modda out law did get cuss...bad bad </div></div>
MIL might have needed to be put in her place, but without the cussing. Respect is respect, but some people dont know any boundaries really. Too me she was stepping out of line, but pushed she probably would cuss out her own mother.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.