she seh since dem return fram di fambly meeting im stawt fi act "distant".
im gone fram call har how much time, to not even saying dawg to har fi har birthday.
she call mi seh she have "feelings" bout di man.
so mi ask har bout dese "feelings".
she seh im nu call like im use to.
im nu ansa phone (house, cellie) like im use to. im mek dem go to voice mail.
den im will call har back (after she call im again), but sometimes is all di next day when it neva go so.
when dem do speak is regula speak, like how you day? wahs di weather? wah you eat? wah you gwine do later? blah, blah, blah?
she seh im use to dun har fi sex how much time ah day/week. now im wont even touch har, much less try fi mek move.
mi ask har if she try fi initiate, she seh yes, but im reject har. <-----
dem use fi see each other 5-6 times a week and spend di night. now dem see each other 1 time a week ahn im haffi go home cah, "i have to get up early for work."
she seh im forget har birthday. im neva even call fi say die dawg. she seh when she bring it up, im apologize den seh im bad wid birthdays
she ask mi if she should be concern, cah she really ah dig dis man. mi tell har....
aye sah. is she ask
well di way mi seet ahn mi tell har as much is that fi men, sex is primarily a physical response. It nu have nutten fi do wid di next ting. So if dem nah get it fram you dem gwine get it elsewhere.
so di fact daht im naw touch har is a big clue daht tings aint right.
she mentioned daht she ask him what im deal is.
im seh im have lots on im mind.
so mi tell har di "lot's" is a new smaddy.
she stawt bawl
<span style="font-weight: bold">so mi tell har di "lot's" is a new smaddy.</span>
she stawt bawl </div></div>
And that might not be so........you done know sey when people meet for the first time the excitement is there, new person, new positions, experimentations, mystery etc.........the excitement maybe just done for him............move on to the next conquest...........how much did she <span style="font-weight: bold"> really</span> know him?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.