why yuh nuh update we pan the haitian chick ? whappen dolly house uppa atlanta mash up wid ie odda ooman ? haitian chick tek the baby and gone back to haiti ?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi352941</div><div class="ubbcode-body">fi nobody in yah??
nobody fine new man/oooman
lef de ole one
need advice pon anyting??
have sad/funny/dramatic story fi share??
unu boring eeh </div></div>
Allow me to address this for a moment..... PONDER
some people pan dis board love tek tings weh people post or seh/send inna PM an chat dem or try cuss dem.
there is a distinct lack of maturity with some people on this board in addition to the malicious mob mentality.
who wants to post anything here even as a joke or made up story just so the same group of individuals can come and do the usual and other varied forms of mocking.
Everyone is complaining about how dead the board is...well look to the MEMBERS it's their fault.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tek_weh_yuhself</div><div class="ubbcode-body">why yuh nuh update we pan the haitian chick ? whappen dolly house uppa atlanta mash up wid ie odda ooman ? haitian chick tek the baby and gone back to haiti ?
check u spreadhseet.. u a mix u de place an story dem
some people pan dis board love tek tings weh people post or seh/send inna PM an chat dem or try cuss dem.
there is a distinct lack of maturity with some people on this board in addition to the malicious mob mentality.
who wants to post anything here even as a joke or made up story just so the same group of individuals can come and do the usual and other varied forms of mocking.
Everyone is complaining about how dead the board is...well look to the MEMBERS it's their fault.
*stepdungoffasoapbax*
oh pls...wah dis hafi do wid poas sitten??
all dem fawt tory weh mi poas on yah did inna PM or say nutten bout ppl on yah??
betta u tell mi say u (dem) naw nutten fi chat bout
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi352941</div><div class="ubbcode-body">poas dem an tap SYD </div></div>
I'll wait until after my lunch date tomorrow to post..by then I will know if him agoh get bun or nat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi352941</div><div class="ubbcode-body">u nawgi a soul bun. move from yah an tap hype up u self </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.