oonu eva hear a man say that?
I'm Scared
Re: I'm Scared
mi ask, but mi friend was to upset fi even talk.
she met dis man back in january.
dem start date in march.
dem love off dem one annedah cyan done.
dem meet relatives.
dem ah do dem ting.
she seh im start get distant.
she seh tonite im call har ahn seh.
im want to be in relationship (mi guess marriage, di whole thing) but "I'm scared or something. I just dont want to do it."
Mi ask har if das all im seh to har.
She seh yes.
she ah bawl now
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body">ok, what jazz said then.
(((ilp friend)))
kinda sound like a <span style="font-weight: bold">"it's not you, it's me" thing </span></div></div>
but when smaddy use daht dem ah really seh "is you".
anyhow...mi feel fi har man.
di gyal just cayn seem to get daht part of har life together.
she well talented at har job.
she goal oriented ahn driven.
she's not a foolish ooman atall.
she just dont seem to get di one thing in har life that she wants. it just always seems to escape har.
aye sah.
look like nuff wine ahn ice cream gwine nyam ahn some sad musics gwine play dis weekend.
((((ILP FREN))))
that's tough to handle when your heart was full of hope
I had an autogragph book wen mi was in high school and one of mi frenz wrote in there...
"Remember, it's hard to lose your fella
wen your heart is full of hope,
but worse to lose your towel
wen your eyes are full of soap"
evidently none of us knew what real heartbreak felt like at that time
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RedHat_ILPBolt</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body">ok, what jazz said then.
(((ilp friend)))
kinda sound like a <span style="font-weight: bold">"it's not you, it's me" thing </span></div></div>
yes they are.
but dem a try let her down "easy", instead of going into the details of why dem dont want to be with her no more.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Dear K</div><div class="ubbcode-body">So true about youth! <span style="font-weight: bold">ILP, is the fella just expressing fear, but willing to press through it, or was that a breakup?</span> </div></div>
you know mi nuh know.
but mi nuh even think it matter, or does it?
i mean what's the difference?
yes cause mi did notorious fi use dat line
"it's not you, its' me"
and mi did really waan seh is YOU
one a mi long time ex ask mi couple mths ago what did happen why we nevah wuk out and mi juss tell him seh is me, not you
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RedHat_ILPBolt</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ceabee</div><div class="ubbcode-body">ok, what jazz said then.
(((ilp friend)))
yes they are.
but dem a try let her down "easy", instead of going into the details of why dem dont want to be with her no more. </div></div>
mi all fi the sensitive man and this is 2008 and so on but mi nuh get the whole "i'm scared" bit from the man
mi wouldn't even waan chat to him after dat, everytime we have sitten fi do him a guh seh "i'm scared"
after she dun bawl and ting mek she guh pamper harself yah
- which mi interpret to mean dat him have committment issues and just doan wan to commit an looking excuse - which then led to me dumping him before im coulda tek mi tun pappyshow.