somebody please to tell mi di right and wrongs cus mi an one ooman dis ketch up inna di laudry room.
our building is a small one i believe 6-8 units. dere is only one washer one dryer. normally if i am late removing my laudry and someone goes to use di machine dem wi just tek out mi clothes put pan di table and use di machine. if i go and smaddy else clothes in deh mi do di same.
neways mi dear ie look like one new ooman move inna di building.
dis mawning mi go mi si seh di washer in use and it sah 15 min lef. so mi time it and go back. wen mi go back mi si say it done but smaddy clothes still in deh. mi kindly tek out di clothes dem and put pan di counter ting.
afta mi done put in my clothes and a come out one ooman come in. she say to mi say..."i would appreciate if next time you dont take out my clothes and put it pan di counter cus i dont know how clean the counter is" so mi say ok fair enuff i am sorry. i explain to har dat di machine was off and mi never know how long before she come fi har tings.
now di ooman stawt fi murma murma bout how mi dutty up har clothes and ray ray. and now some a dem she affi go rewash and how she affi go wait pan my clothes fi done before she can finish har laundry.
as she kept goin on now mi stawt get bex bcus mi dont like retarded ppl. mi no feel sarry again so instead of apologizing mi stawt gi har attitude. mi tell har seh she mus come tek har clothes dem di minit di machine stop cus if next time mi come and dem in deh mi gwine tek dem out cus mi no able wait pan har.
neways mi leff har in deh a murma. mi come in and wash up mi plate dem an go back go check pan di laundry.
di foolish ooman in deh stanup a wait pan di machine....wat a ooman have time fi waste. neways di machine did still have 5 mins to go so mi decide fi tannup in deh an wait so dat mi can tek out my tings and give har di machine.
she stawt up againg bout seh it look like mi drop some of har clothes dem pan di foor cus 3 piece of dem very dusty and ray ray ray. mi tell har seh no mi never drop ne all mi do is put dem pan di counter.
mind u wen i was taking dem out i did notice some a di clothes dem have a whitish /greyish mark on dem like she put too much soap and dem no rinse properly. ne ways mi never badda tell har all a dat cus mi no innna no aurgument.
so neways mek me get to di point. as mi stannup a wait fi mi tings dem she going on and on bout laundry room courtesy and a come talk bout education and etiquette...mi is dat really get mi angry bcus she a try imply seh mi uneducated and dont know proper etiquette
. mi no know if is bcus she si mi inna mi baggy sweat pants and mi hair all ova di place mek she ting she si better dan me. before she go learn fi speak proper english and go a di gym go get har body into shape. dyam brite and outorda lady!!!!
den to top it off she tell me how in har last building she woulda stannp and wait 1/2hr fi ppl come tek dem clothes bcus he wouldnt dare touch ppl clothes cus it bad manners and ray ray ray.
well mi tell har point blank say mi dont have 1/2hr fi wait. if mi come in and di machine stop dat mean say it free fi mi use it. if smaddy clothes in deh i will take dem out and use di blastid machine!!!!!!!!
mi wrong or mi rite? should i wait fi smaddy come tek out dem clothes....whenever that is.....there are time wen mi tek out ppl clothes from the machine and wash and dry my tings and di ppl dem no come back yet.
our building is a small one i believe 6-8 units. dere is only one washer one dryer. normally if i am late removing my laudry and someone goes to use di machine dem wi just tek out mi clothes put pan di table and use di machine. if i go and smaddy else clothes in deh mi do di same.
neways mi dear ie look like one new ooman move inna di building.
dis mawning mi go mi si seh di washer in use and it sah 15 min lef. so mi time it and go back. wen mi go back mi si say it done but smaddy clothes still in deh. mi kindly tek out di clothes dem and put pan di counter ting.
afta mi done put in my clothes and a come out one ooman come in. she say to mi say..."i would appreciate if next time you dont take out my clothes and put it pan di counter cus i dont know how clean the counter is" so mi say ok fair enuff i am sorry. i explain to har dat di machine was off and mi never know how long before she come fi har tings.
now di ooman stawt fi murma murma bout how mi dutty up har clothes and ray ray. and now some a dem she affi go rewash and how she affi go wait pan my clothes fi done before she can finish har laundry.
as she kept goin on now mi stawt get bex bcus mi dont like retarded ppl. mi no feel sarry again so instead of apologizing mi stawt gi har attitude. mi tell har seh she mus come tek har clothes dem di minit di machine stop cus if next time mi come and dem in deh mi gwine tek dem out cus mi no able wait pan har.
neways mi leff har in deh a murma. mi come in and wash up mi plate dem an go back go check pan di laundry.
di foolish ooman in deh stanup a wait pan di machine....wat a ooman have time fi waste. neways di machine did still have 5 mins to go so mi decide fi tannup in deh an wait so dat mi can tek out my tings and give har di machine.
she stawt up againg bout seh it look like mi drop some of har clothes dem pan di foor cus 3 piece of dem very dusty and ray ray ray. mi tell har seh no mi never drop ne all mi do is put dem pan di counter.
mind u wen i was taking dem out i did notice some a di clothes dem have a whitish /greyish mark on dem like she put too much soap and dem no rinse properly. ne ways mi never badda tell har all a dat cus mi no innna no aurgument.
so neways mek me get to di point. as mi stannup a wait fi mi tings dem she going on and on bout laundry room courtesy and a come talk bout education and etiquette...mi is dat really get mi angry bcus she a try imply seh mi uneducated and dont know proper etiquette
. mi no know if is bcus she si mi inna mi baggy sweat pants and mi hair all ova di place mek she ting she si better dan me. before she go learn fi speak proper english and go a di gym go get har body into shape. dyam brite and outorda lady!!!!
den to top it off she tell me how in har last building she woulda stannp and wait 1/2hr fi ppl come tek dem clothes bcus he wouldnt dare touch ppl clothes cus it bad manners and ray ray ray.
well mi tell har point blank say mi dont have 1/2hr fi wait. if mi come in and di machine stop dat mean say it free fi mi use it. if smaddy clothes in deh i will take dem out and use di blastid machine!!!!!!!!
mi wrong or mi rite? should i wait fi smaddy come tek out dem clothes....whenever that is.....there are time wen mi tek out ppl clothes from the machine and wash and dry my tings and di ppl dem no come back yet.

How in the world would that work, the way people steal things.
I would rather just go to the laundrymat.