Re: shood oomen consult men bout abartshan
BOAL. so true
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">so how bout wen de ooman inform de man of de pregnancy
and de man tell de woman fe do de abortion and de woman noh waa dweet? </div></div>
good qwestian?
shood de man bee legallee respansible fii support de baby iff imm neva waan it? </div></div>
I feel that if a man tell a woman she should get an abortion as he is not interested in having a child with her, and she chooses to keep the baby then he should not be legally responsible...that's just my opinion though.
I also feel that if a woman get's pregnant and decides to have an abortion she should not have to tell a soul. It's her body and her choice. <span style="font-weight: bold">I know too many men who cuss women bout how dem dash weh belly an ray ray and yet a DEM SAME ONE have baby madda a run dem dung fi likkle child support
wutliss man </span></div></div>
BOAL. so true
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">so how bout wen de ooman inform de man of de pregnancy
and de man tell de woman fe do de abortion and de woman noh waa dweet? </div></div>
good qwestian?
shood de man bee legallee respansible fii support de baby iff imm neva waan it? </div></div>
I feel that if a man tell a woman she should get an abortion as he is not interested in having a child with her, and she chooses to keep the baby then he should not be legally responsible...that's just my opinion though.
I also feel that if a woman get's pregnant and decides to have an abortion she should not have to tell a soul. It's her body and her choice. <span style="font-weight: bold">I know too many men who cuss women bout how dem dash weh belly an ray ray and yet a DEM SAME ONE have baby madda a run dem dung fi likkle child support