smaddy weh mi know hav a visitors visa...this means the person was authorized to stay in the country for 6 months......May 28th - November 28th.....
the person left this past Saturday - November 15th....
this morning I got a phone call from my sis that the person call to say he is coming back today...cawse Jamaica hard
....Is it possible for immigration to let him back in?
And as far as i am concerned....this is downright stupid...di hell..yuh lef Saturday ana come Mundey...an yuh reason is life a Jamaica hard????
A neva cuss nutten more than ra$$ yet....but heny how a fine out dat dis bwoy ah use him hed pan mi a gwwan chip couple good words yuh c man

I have no problem helping peeple out....he came up, had problems with his cousin....stayed with my cousin for a while..my cousin needed his space..him neva hav no where to go..so I agreed to let him stay until November 28th....the only stipulation I had was that he should donate something towards the household....I didn't set a price...he gave $50 when he felt like it....hokay mi nuh hungry so mi seh mi nat going to kill him....cawse maybe him nuh hav it....
Him nuh buy nuh toiletries....yet brand new kickas fe go home
Feem showa lass fe ova 30 minutes......had to let him know nothing in NY is free..not even water
When him redy him jus tep outta di house...no puss or dawg mi nat here
Bredda man eat an lef him plate ina di sink
...dats when I lost it....mi nuh care who yuh be..if yuh use it wash it....
I checked him on those issues...an my man go complain dat mi nuh like him...him right mi nuh tek to nonsense too too easily....henyhoo imagine my shock wen my sis call mi an seh him a cum back?
I have my theories where that is concerned....but 'fore mi hatup mi hed...mi wooda really like fe know which IO ago let him back in yah...
the person left this past Saturday - November 15th....
this morning I got a phone call from my sis that the person call to say he is coming back today...cawse Jamaica hard
....Is it possible for immigration to let him back in?And as far as i am concerned....this is downright stupid...di hell..yuh lef Saturday ana come Mundey...an yuh reason is life a Jamaica hard????
A neva cuss nutten more than ra$$ yet....but heny how a fine out dat dis bwoy ah use him hed pan mi a gwwan chip couple good words yuh c man

I have no problem helping peeple out....he came up, had problems with his cousin....stayed with my cousin for a while..my cousin needed his space..him neva hav no where to go..so I agreed to let him stay until November 28th....the only stipulation I had was that he should donate something towards the household....I didn't set a price...he gave $50 when he felt like it....hokay mi nuh hungry so mi seh mi nat going to kill him....cawse maybe him nuh hav it....
Him nuh buy nuh toiletries....yet brand new kickas fe go home
Feem showa lass fe ova 30 minutes......had to let him know nothing in NY is free..not even water
When him redy him jus tep outta di house...no puss or dawg mi nat here
Bredda man eat an lef him plate ina di sink
...dats when I lost it....mi nuh care who yuh be..if yuh use it wash it....I checked him on those issues...an my man go complain dat mi nuh like him...him right mi nuh tek to nonsense too too easily....henyhoo imagine my shock wen my sis call mi an seh him a cum back?
I have my theories where that is concerned....but 'fore mi hatup mi hed...mi wooda really like fe know which IO ago let him back in yah...

I agree, seems he thinks there's more opportunity in US than in Jamaica... With all his partying, he may have found some generous friends to stay with
...\o/ aye sah Y wud somebaddy do something so dumb???....yuh know mi mine a tell mi seh dis yute naah tell wi di trute bout y him flee...sitten fishy bout dis situation.....