Re: What do you tell your friend when..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SkellynBelly</div><div class="ubbcode-body">and is like mi waan cuss her off...a mean...if she a go swing like dat den she shuddan be protecting herself...so much ish going around these days...
i got a girlfriend who got 2 std's from both her relationships..then i <span style="font-weight: bold">have another who got an STD when she was going thru her phase..</span>.AIDS does not have a face...no way mi wuddan a slap hummuch different man widout protection so dat mi haffi go raffle up an dip?
'splain di last pawt deh fi mi please </div></div>
man hurt her so she had to sex him out of her system...wid a bunch of different ones
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SkellynBelly</div><div class="ubbcode-body">and is like mi waan cuss her off...a mean...if she a go swing like dat den she shuddan be protecting herself...so much ish going around these days...
i got a girlfriend who got 2 std's from both her relationships..then i <span style="font-weight: bold">have another who got an STD when she was going thru her phase..</span>.AIDS does not have a face...no way mi wuddan a slap hummuch different man widout protection so dat mi haffi go raffle up an dip?
</div></div>'splain di last pawt deh fi mi please </div></div>
man hurt her so she had to sex him out of her system...wid a bunch of different ones