Re: how often u think workplace hookups gwaan?
@ Chitown.... 55 floor! A whey u a guh fah, di mile high club?
Magix sound like him induct a few.
u frighten mi when u sey lawfirm, cause a deh mi use to wuk and see most a di hookup mi a chat bout.
conversations wid mi 'mentor' (who was a gigalo) would go "You see soand so.. beat dat.. So and so, beat dat..." a suh mi point pon a secretay a walk pass the glass wall , a suh him shake him head in acknowledgment and have a short story behind it..
Me (pointing): " Melanie Woodstock?"
Him (grinning froom ear to ear) : "At the sport club wan night"
Me ""Marsha McDonald??"
Him: "yup.. last year after the office chrismus party, mi did a drop har home...."
Suh mi point pon dis woman.. She pretty, but a mature CHRISTIAN woman.. Always a talk bout har church.. Mi KNOW fi sure him caaaaant have slap dat!
Him : "yuh memba mi tell yuh smaddy kick out mi dash board when mi a put it on pon har? .. yup
"
Mi jaw drap!
Mi did try fallow inna him footstep (in terms a numbers), but mi did more a guh fi di young new comers.. the temp secretaries and accounting clerks and librarians.
Had mi own likkle office and inside there mi had a door to a likkle computer parts storage room wid some dexion shelves.
Chus mi, a nuff kackup use to gwaan pon deh dexion shelve dem..
aaah memories..

u frighten mi when u sey lawfirm, cause a deh mi use to wuk and see most a di hookup mi a chat bout.
conversations wid mi 'mentor' (who was a gigalo) would go "You see soand so.. beat dat.. So and so, beat dat..." a suh mi point pon a secretay a walk pass the glass wall , a suh him shake him head in acknowledgment and have a short story behind it..
Me (pointing): " Melanie Woodstock?"
Him (grinning froom ear to ear) : "At the sport club wan night"
Me ""Marsha McDonald??"
Him: "yup.. last year after the office chrismus party, mi did a drop har home...."
Suh mi point pon dis woman.. She pretty, but a mature CHRISTIAN woman.. Always a talk bout har church.. Mi KNOW fi sure him caaaaant have slap dat!
Him : "yuh memba mi tell yuh smaddy kick out mi dash board when mi a put it on pon har? .. yup

Mi jaw drap!
Mi did try fallow inna him footstep (in terms a numbers), but mi did more a guh fi di young new comers.. the temp secretaries and accounting clerks and librarians.
Had mi own likkle office and inside there mi had a door to a likkle computer parts storage room wid some dexion shelves.
Chus mi, a nuff kackup use to gwaan pon deh dexion shelve dem..
aaah memories..