do u know anybody that you think is destin to be single? or u feel seh only Jesus himself can come dung aff di cross and hook dem up wid smaddy?
ahe sah. dem seh chobble no set like rain...for neone who have a friend like dat do u ever get tempted to tell dem seh dem not gonna fine nebody?
dere is dis girl dat mi used to work wid and we become really good frends...neways i figure fi a while now dat she doan want to face reality so i have been goin along wid her and just telling her wat i know she want to hear. everytime i try talk sense into her i can tell she no want to hear dat so i just tell har the same [censored] dat mi know she want hear...
but some days...days like today
me just want to tell har fi stop whore dung di place and stop chase afta men weh just want grine har a leff har...then maybe...just maybe she may find smaddy
but of course i cant say dat bcus mi know seh a dessoh di friendship done
and sometime wen mi bored mi like fi chat to har and hear all di drama.

ahe sah. dem seh chobble no set like rain...for neone who have a friend like dat do u ever get tempted to tell dem seh dem not gonna fine nebody?
dere is dis girl dat mi used to work wid and we become really good frends...neways i figure fi a while now dat she doan want to face reality so i have been goin along wid her and just telling her wat i know she want to hear. everytime i try talk sense into her i can tell she no want to hear dat so i just tell har the same [censored] dat mi know she want hear...
but some days...days like today

but of course i cant say dat bcus mi know seh a dessoh di friendship done