Sometimes it is a burden to look so good.
Re: Sometimes it is a burden to look so good.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs_Skelly</div><div class="ubbcode-body">self praise is no recommendation</div></div>
couse it is,it's caaled confidence yu got it flaunt it
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Q</div><div class="ubbcode-body">Neva si de pic but...nuh watch nuh face yah. If you feel say you look good, do u ting an nuh mek nuhbaddi on yah or anyweh tel u nuh different
even though you are off my Christmas mailing list, I do like your new avatar pix
might have to reconsider your cute baby-making abilities after all
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Q</div><div class="ubbcode-body">Neva si de pic but...nuh watch nuh face yah. If you feel say you look good, do u ting an nuh mek nuhbaddi on yah or anyweh tel u nuh different
even though you are off my Christmas mailing list, I do like your new avatar pix
might have to reconsider your cute baby-making abilities after all</div></div>
please remember that big head pickney no easy fi born.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">
Re: Sometimes it is a burden to look so good. </div></div>
mi know u pain perfection can be a curse eeehhh?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiny</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body">
might have to reconsider your cute baby-making abilities after all</div></div>
please remember that big head pickney no easy fi born. </div></div>