and you hadnt would you be upset with her/him?
If your best friend ask yu if yu did sleep wid dem SO
Re: If your best friend ask yu if yu did sleep wid dem SO
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Q</div><div class="ubbcode-body">wow
str8 up sex question like dat?? not even if unu talk or touch or kiss?
i would wanna know why shi ask mi dat? </div></div>shi hear it fram har man fren (male fren)
fi har friend (which happens to be male) or her man's friend?
anyway..mi would still waan know de background to why de quetion come up den if mi know mi neva do nutten...i would waan know wah shi tink ..den cuss har off
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Q</div><div class="ubbcode-body">fi har friend (which happens to be male) or her man's friend?
anyway..mi would still waan know de background to why de quetion come up den if mi know mi neva do nutten...i would waan know wah shi tink ..den cuss har off</div></div>
Har man fren who happens to be male tell har seh har bess fren had sex wid har man. Shi ask har man an him laff an seh no soh shi goh ask har bess fren (wid hostility)
nah i wouldn't be upset, i'd respect her for havin the cojones to come ask me straight up to my face. wouldn't expect nothinhg less from her anyway, that's how she is. and it's much better than behind the back gossip and stupidness. if someone sayin that i DAM sure want to hear about it. if ihaven't done nothing then i have nothin to worry about anyhow, so i'm dam sure making her tell me exactly who and who gave her what and what idea. Cause if she comes to me with it she best also be ready to deal with me about it.
I would be upset if she actually believed it an depending on how she approach mi wid it.
there's a difference in coming an saying
"u had sex wit John" like shi believe it an a accuse mi
vs
"bizi, i heard a rumor an i just wanted to clear it up with you..."
okay before anyone get the wrong idea...this is not about me..is one a dem scripted reality shows mi a watch.
However.....this one time my BFF confided in me that she thought her hubby was having an affair. I listed to her vent and supported her an stuff because I know it was very unlikely that he was.
But thena few weeks after that mi goh cal dem house fi talk to him about her surprise BD party an hi goh si mi number pan dem phone an come to mi wid question about why mi a call har yaad when mi know seh shi deh a work
lawd I was caught bwtwix a rock an a hard place because I could not tell her why I was calling her husband
yeh, prezackly zed. i hadn't read the 'with hostility' part yet when i typed that.
no doubt i <span style="font-weight: bold">would</span> be upset if she was hostile. like she would actually beleive it and accuse me before coming to me first. i didn't even consider that.... hehe.... thinkin on my bes friend, she's just not like that.
okay flip side
suppose u hear seh yu bff did rooks yu man, an yu know seh him did hook up with other not so close friends of yours in the past.....what would you think/do?
would you use the "I heard a rumor" approach or would you ask your bff with agression?
One EX fren did call mi one time an tell mi seh har man no come home since di day before and when shi call an ask him whe him deh, him seh him deh a (di part a town whe mi live) so she waan fi know if a my yard him de. Su mi ask har whe mek shi aks mi dat, if shi know of har man visiting mi yard when shi not aroun. Shi seh shi know him like mi an since a my part a town him seh him de, shi just had to ask ca shi cyaan get it outta har head seh a me him a visit.
Well as mi seh above, shi is a ex fren!