Re: When your friend call
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">yuh si most time it come down to are they <span style="font-weight: bold">prepared to walk or not</span>..if dem not prepared to walk den no matter what dem haffi work it out..and before you give any advice you have to mek sure you understand if dem ready to walk or not. Nuttin worse dan tellin dem dat if it was you yuh gone and dem in a postion dat dem dont want to (or feel they cant ) me dat move. </div></div>
I don't know anyone who is ever "ready" to walk. The whole thing is such a psychological drama. It is a process that one has to really plan and execute.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">yuh si most time it come down to are they <span style="font-weight: bold">prepared to walk or not</span>..if dem not prepared to walk den no matter what dem haffi work it out..and before you give any advice you have to mek sure you understand if dem ready to walk or not. Nuttin worse dan tellin dem dat if it was you yuh gone and dem in a postion dat dem dont want to (or feel they cant ) me dat move. </div></div>
I don't know anyone who is ever "ready" to walk. The whole thing is such a psychological drama. It is a process that one has to really plan and execute.